Meny

Ansökningstiden börjar nu – Vi hjälper dig med ansökan!

 

Ansökningstiden för gemensam ansökan

Gemensam ansökan till universitet och yrkeshögskolor är i gång och pågår ända till onsdag 3.4.2019 kl. 15:00. Ansökan gäller svensk- och finskspråkiga utbildningar och du ansöker via studieinfo.fi.

Hitta din utbildning

Vet du inte ännu vad du vill studera? Ingen fara, vi har samlat tips på hur du väljer utbildning på sidan ”Hur väljer jag?”. Under fliken ”Hitta din utbildning” på vår webb kan du bekanta dig med utbildningar på kandidatnivå och magisternivå, och högskolorna i Helsingfors.

Skicka in din ansökan

På sidan ”Hur söker jag?” hittar du info om hur ansökan går till. Du kanske också hittar svar på dina frågor under sidan ”Vanliga frågor om ansökan”. Dessutom kommer vi att finnas på Navigatorn i Helsingfors den 21-22.3 och 28-29.3 kl. 12-16, där vi handleder och hjälper med ansökan på svenska.

Vägledning

Vi erbjuder dig också vägledning om du t.ex. vill ha hjälp med att välja utbildning eller funderar på om du gjort rätt val. Du når vägledarna via kontaktformuläret, via chatten nere i hörnet här på webbsidan, eller per e-post på vagledning(a)studeraihelsingfors.fi.